Akut hjälp

Vi kan hjälpa till med akuta rörproblem som läckor och översvämningar och tack vare vår lokalkännedom så kan vi snabbt vara på plats och sätta igång arbetet. Vi vet hur man tar hand om ett akut problem och vi vet att ju snabbare vi är på plats – desto mindre blir också skadorna. Vi jobbar alltid effektivt och försöker alltid att komma så fort det bara är möjligt. Genom att att anlita oss minimerar du riskerna för kostsamma vattenskador.

Sammanfattningsvis har vi en heltäckande jourservice för rör, avlopp och reparation av värmepumpar som kan ta hand om alla dina akuta problem.

Hör av dig till oss på telefon: 0724-46 14 14 om du är i akut behov av en rörmokare.

Viktigt att agera snabbt

Tveka inte att höra av dig till oss om det skulle hända något – drar du ut på det kan det stå dig dyrt i längden. Problem av den här typen har nämligen en tendens att växa med tiden och de behöver därför åtgärdas så snabbt som möjligt, på ett fackmannamässigt vis.

Och vi kommer som sagt gärna och hjälper till när olyckan varit framme. Våra medarbetare är de bästa i branschen – yrkesskickliga, professionella ut i fingerspetsarna och mycket kundorienterade. Du kan alltid räkna med en ypperlig service.

vattenläcka
Vi har dygnet-runt-jour och kan hjälpa till med alla typer av rörarbeten